Japán saláta recept

Hozzávalók:
- 15 dkg rizs
- 5 dkg gomba
- 1 fej zeller
- 1 adag remulád mártás
Elkészítés:
A rizst sós vízben megfőzzük, alaposan lecsepegtetjük, és az egészben hagyott, apró szemű gombával összekeverjük, amelyet ecetes vízben öt percig főztünk. A zellert tökgyalun legyaluljuk, tésztaszűrőbe rakjuk, és egy percre a gomba főzővizébe mártjuk, majd lecsurgatjuk. A gombás rizzsel összekeverjük, az egészet remulád mártással leöntjük, és jól kihűtjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »