Húsos babsaláta recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 konzerv bab
- 1 fej jégsaláta
- 50 dkg sertéscomb
- 2-3 fej lilahagyma
- erős Pista
- 200 g feta
- 1 natúr joghurt (150 g)
- egy kisebb szál szárazkolbász
- sertéssült fűszerkeverék
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst kockára vágom, megszórom a fűszerkeverékkel és kevés étolajon félkészre sütöm. Amikor majdnem készre sült hozzáadom a karikára vágott kolbászt és összesütöm az egészet.
A fetát kockára vágom, a jégsalátát csíkokra, a lilahagymát apróra és összekeverem a lecsepegtett babbal, majd hozzákeverem a sült húst a kolbásszal.
A joghurtot és erős Pistát adok hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.