Húsos babsaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 konzerv bab
- 1 fej jégsaláta
- 50 dkg sertéscomb
- 2-3 fej lilahagyma
- erős Pista
- 200 g feta
- 1 natúr joghurt (150 g)
- egy kisebb szál szárazkolbász
- sertéssült fűszerkeverék
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst kockára vágom, megszórom a fűszerkeverékkel és kevés étolajon félkészre sütöm. Amikor majdnem készre sült hozzáadom a karikára vágott kolbászt és összesütöm az egészet.
A fetát kockára vágom, a jégsalátát csíkokra, a lilahagymát apróra és összekeverem a lecsepegtett babbal, majd hozzákeverem a sült húst a kolbásszal.
A joghurtot és erős Pistát adok hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


