Húsos babsaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 konzerv bab
- 1 fej jégsaláta
- 50 dkg sertéscomb
- 2-3 fej lilahagyma
- erős Pista
- 200 g feta
- 1 natúr joghurt (150 g)
- egy kisebb szál szárazkolbász
- sertéssült fűszerkeverék
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst kockára vágom, megszórom a fűszerkeverékkel és kevés étolajon félkészre sütöm. Amikor majdnem készre sült hozzáadom a karikára vágott kolbászt és összesütöm az egészet.
A fetát kockára vágom, a jégsalátát csíkokra, a lilahagymát apróra és összekeverem a lecsepegtett babbal, majd hozzákeverem a sült húst a kolbásszal.
A joghurtot és erős Pistát adok hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »