Heringsmauz recept

Hozzávalók:
- 1 félkilós üveg pácolt hering
- 50 dkg hordós káposzta
- 4-5 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 fej lila hagyma
- 4 evőkanál olaj
- 1 púpos kiskanál ételízesítő por
Elkészítés:
A heringet alaposan lecsepegtetjük, sőt le is öblítjük, majd gerincétől megszabadítjuk, és a halat ujjnyi csíkokra vágjuk. A káposztát — ha túl savanyú lenne — szintén átöblítjük, összevagdaljuk, a levét kinyomkodjuk, majd a hallal meg a karikákra vágott hagymával összekeverjük. A kemény FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokból egyet félreteszünk, a többit nyolcért vágva, Szintén a káposztás halhoz adjuk. Ételízesítő-porral meg olajjal összekeverjük, jól behűtjük, és tálalás előtt a félretett kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsal díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »