Heringsmauz recept

Hozzávalók:
- 1 félkilós üveg pácolt hering
- 50 dkg hordós káposzta
- 4-5 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 fej lila hagyma
- 4 evőkanál olaj
- 1 púpos kiskanál ételízesítő por
Elkészítés:
A heringet alaposan lecsepegtetjük, sőt le is öblítjük, majd gerincétől megszabadítjuk, és a halat ujjnyi csíkokra vágjuk. A káposztát — ha túl savanyú lenne — szintén átöblítjük, összevagdaljuk, a levét kinyomkodjuk, majd a hallal meg a karikákra vágott hagymával összekeverjük. A kemény FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokból egyet félreteszünk, a többit nyolcért vágva, Szintén a káposztás halhoz adjuk. Ételízesítő-porral meg olajjal összekeverjük, jól behűtjük, és tálalás előtt a félretett kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »