Heringsmauz recept
Hozzávalók:
- 1 félkilós üveg pácolt hering
- 50 dkg hordós káposzta
- 4-5 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 fej lila hagyma
- 4 evőkanál olaj
- 1 púpos kiskanál ételízesítő por
Elkészítés:
A heringet alaposan lecsepegtetjük, sőt le is öblítjük, majd gerincétől megszabadítjuk, és a halat ujjnyi csíkokra vágjuk. A káposztát — ha túl savanyú lenne — szintén átöblítjük, összevagdaljuk, a levét kinyomkodjuk, majd a hallal meg a karikákra vágott hagymával összekeverjük. A kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokból egyet félreteszünk, a többit nyolcért vágva, Szintén a káposztás halhoz adjuk. Ételízesítő-porral meg olajjal összekeverjük, jól behűtjük, és tálalás előtt a félretett kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

