Gyümülcssaláta avokádóval recept
Hozzávalók:
- 1 db érettebb zöld avokádó
- 1 db savanykás alma
- 1-2 mandarin
- 3 dkg darabolt dió
- 2 lime leve
- 2 evőkanál méz
- 10 dkg ananászbefőtt
Elkészítése:
Az avokádót meghámozom, feldarabolom, és egy lime levét ráfacsarom. Mézet csorgatok rá, és félreteszem.
Az almát meghámozom, és csíkokra vágom és hozzákeverem az avokádóhoz, lazán, hogy össze ne törjem.
Végül hozzáadom az ananászt és a cikkekre szedett mandarint.
Megöntözöm citromlével, és a dióval megszórva jól behűtve kínálom.
Tipp:
2 cl Brandyvel is meg lehet bolondítani.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

