Görög saláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 3-4 paradicsom
- 1 uborka
- 1 fej lilahagyma
- 2 marék olíva bogyó (aki szereti tegyen bele többet)
- 10-15 dkg feta sajt
Öntethez:
- 4 evőkanál olíva olaj
- 2 tk citromlé
- 1 evőkanál oregánó
Elkészítése:
Az öntetet készítjük el először, mivel nem árt ha egy kicsit áll a hűtőben.
A hagymát és az uborkát megpucoljuk, a paradicsomot kicsumázzuk, majd apró kockákra vágjuk őket (természetesen a hagymát nem tudjuk kockákra vágni).
Egy tálba tesszük a zöldségeket, majd megszórjuk kockákra vágott feta sajttal, hozzáadjuk az olíva bogyókat, majd ráöntjük az öntetet.
1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


