Görög saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3-4 paradicsom
- 1 uborka
- 1 fej lilahagyma
- 2 marék olíva bogyó (aki szereti tegyen bele többet)
- 10-15 dkg feta sajt
Öntethez:
- 4 evőkanál olíva olaj
- 2 tk citromlé
- 1 evőkanál oregánó
Elkészítése:
Az öntetet készítjük el először, mivel nem árt ha egy kicsit áll a hűtőben.
A hagymát és az uborkát megpucoljuk, a paradicsomot kicsumázzuk, majd apró kockákra vágjuk őket (természetesen a hagymát nem tudjuk kockákra vágni).
Egy tálba tesszük a zöldségeket, majd megszórjuk kockákra vágott feta sajttal, hozzáadjuk az olíva bogyókat, majd ráöntjük az öntetet.
1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »