Görög saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fej jégsaláta
- 2-3 db paradicsom
- 2 db fehér paprika
- 1 db uborka
- 1 kis üveg kapribogyó
- 1 nagy fej vörös hagyma
- 20 dkg fetasajt
- ízlés szerint borecet
- 2-3 ek olívaolaj
Elkészítése:
A jégsaláta külső leveleit eltávolítjuk. A salátát széttépkedjük (Jobban eláll másnapra,ha marad belőle,mintha késsel vagdosnánk fel!), a paradicsomot felszeleteljük. A paprika magházát eltávolítjuk,majd felszeleteljük a kívánt formára. A vöröshagymát is vékonyra karikázzuk. Az uborkát megpucoljuk, majd felszeleteljük. A fetasajtot 1 cm-es darabokra vágjuk. Az elkészített hozzávalókat egy tálba rétegezzük, majd összekeverjük.
Tálaláskor ízlés szerinti mennyiségű borecettel és olívaolajjal leöntjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »