Giovanni saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3/4 csomag orsó tészta
- 1 doboz tejföl (315 gramm)
- 1 konzerv kukorica
- ketchup
- 20 dkg sonka
- 20 dkg konzerv gomba
- 20 dkg trappista sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A tésztát sós, lobogó vízben kifőzzük. Ha kicsit hűlt, összekeverjük a tejföllel, a sóval és a borssal.
Belekeverjük a kukoricát és a sonkát/gombát is. Egy üvegtálba, vagy porcelántálba rakjuk az összekevert tésztát.
A tetejére reszelt sajtot szórunk, és ketchuppal díszítjük. A hűtőbe tesszük 1 órára, utána fogyasztható.
A giovanni saláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 16 g
Zsír: 8 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »