Giovanni saláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 3/4 csomag orsó tészta
- 1 doboz tejföl (315 gramm)
- 1 konzerv kukorica
- ketchup
- 20 dkg sonka
- 20 dkg konzerv gomba
- 20 dkg trappista sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A tésztát sós, lobogó vízben kifőzzük. Ha kicsit hűlt, összekeverjük a tejföllel, a sóval és a borssal.
Belekeverjük a kukoricát és a sonkát/gombát is. Egy üvegtálba, vagy porcelántálba rakjuk az összekevert tésztát.
A tetejére reszelt sajtot szórunk, és ketchuppal díszítjük. A hűtőbe tesszük 1 órára, utána fogyasztható.
A giovanni saláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 16 g
Zsír: 8 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


