Giovanni saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3/4 csomag orsó tészta
- 1 doboz tejföl (315 gramm)
- 1 konzerv kukorica
- ketchup
- 20 dkg sonka
- 20 dkg konzerv gomba
- 20 dkg trappista sajt
- só
- bors
Elkészítése:
A tésztát sós, lobogó vízben kifőzzük. Ha kicsit hűlt, összekeverjük a tejföllel, a sóval és a borssal.
Belekeverjük a kukoricát és a sonkát/gombát is. Egy üvegtálba, vagy porcelántálba rakjuk az összekevert tésztát.
A tetejére reszelt sajtot szórunk, és ketchuppal díszítjük. A hűtőbe tesszük 1 órára, utána fogyasztható.
A giovanni saláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 16 g
Zsír: 8 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »