Gazdag saláta recept

Hozzávalók:
- 1 kígyóuborka
- 2 paradicsom
- 1 marék tökmag
- extra szűz olívaolaj
- 8 dkg camembert sajt
- 1 nagyon nagy fej gomba (vagy 2 kisebb)
- 1 retek
- 1 újhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 15 dkg salátakeverék
- grill fűszerkeverék
- bazsalikom
- majoránna
- bors
- só
Elkészítése:
A hámozott tökmagot olívaolajba áztatom, szórok hozzá grill fűszerkeveréket, állni hagyom. A camembert sajtot felkockázom, majoránna és bazsalikom kíséretében összekeverem olívaolajjal, szintén félreteszem, és hagyom állni. A gombát megszabadítom a héjától, szeletekre vágom, majd felcsíkozom. Ehhez hozzáadom a nagyon apróra vágott fokhagymát és újhagymát. Borssal, sóval és csipetnyi bazsalikommal ízesítem, puhára párolom. A salátakeveréket tányérokra helyezem, erre apróra vágott uborkát szórok. Paradicsommal, retekkel díszítem. A gombát, a sajtot és végül a tökmagot is szépen elosztom rajta.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »