Gazdag saláta recept

Hozzávalók:
- 1 kígyóuborka
- 2 paradicsom
- 1 marék tökmag
- extra szűz olívaolaj
- 8 dkg camembert sajt
- 1 nagyon nagy fej gomba (vagy 2 kisebb)
- 1 retek
- 1 újhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 15 dkg salátakeverék
- grill fűszerkeverék
- bazsalikom
- majoránna
- bors
- só
Elkészítése:
A hámozott tökmagot olívaolajba áztatom, szórok hozzá grill fűszerkeveréket, állni hagyom. A camembert sajtot felkockázom, majoránna és bazsalikom kíséretében összekeverem olívaolajjal, szintén félreteszem, és hagyom állni. A gombát megszabadítom a héjától, szeletekre vágom, majd felcsíkozom. Ehhez hozzáadom a nagyon apróra vágott fokhagymát és újhagymát. Borssal, sóval és csipetnyi bazsalikommal ízesítem, puhára párolom. A salátakeveréket tányérokra helyezem, erre apróra vágott uborkát szórok. Paradicsommal, retekkel díszítem. A gombát, a sajtot és végül a tökmagot is szépen elosztom rajta.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »