Friss majonézes saláta recept

Hozzávalók:
- 150 g szalámi (szeletelt)
- 150 g majonéz (vagy amennyit szeretnénk)
- 3 csemege uborka (befőtt)
- sárgarépa
- cukorborsó
- worchester szósz
- szójaszósz
- só
- bors
Elkészítése:
Kisebb kockákra vágjuk a szalámit, a befőtt csemegeuborkát, a megfőtt sárgarépát. Berakjuk egy kisebb tálba, hozzáadjuk a megfőtt cukorborsót, ráöntjük a majonézt. Ízesítjük a szószokkal, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Pár órára hideg helyre tesszük, néha átkeverjük. Friss zsemlyével, kenyérrel kínáljuk.
Tipp:
Általában tízóraira szoktam készíteni..finom és friss
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »