Friss majonézes saláta recept
Hozzávalók:
- 150 g szalámi (szeletelt)
- 150 g majonéz (vagy amennyit szeretnénk)
- 3 csemege uborka (befőtt)
- sárgarépa
- cukorborsó
- worchester szósz
- szójaszósz
- só
- bors
Elkészítése:
Kisebb kockákra vágjuk a szalámit, a befőtt csemegeuborkát, a megfőtt sárgarépát. Berakjuk egy kisebb tálba, hozzáadjuk a megfőtt cukorborsót, ráöntjük a majonézt. Ízesítjük a szószokkal, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Pár órára hideg helyre tesszük, néha átkeverjük. Friss zsemlyével, kenyérrel kínáljuk.
Tipp:
Általában tízóraira szoktam készíteni..finom és friss
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

