Franciasaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg fagyasztott finomfőzelék alap
- 1 kisebb zeller
- 2-3 burgonya
- 4-5 csemege uborka
- 1 alma
- majonéz
- kevés tej
- só
- bors
Elkészítése:
A zöldségeket enyhén sós vízben előfőzöm. Ha kihűlt, amit lehet, apró kockákra vágom.
Az almát és az uborkát is felaprítom.
Egy nagyobb tálban összekeverek mindent, sózom, borsozom, majd néhány kanálnyi majonézzel elkeverem. Én szoktam kevés tejet is hozzáönteni (1-2 ek) hogy lazább legyen a saláta.
Húsok, vagy főtt virsli mellé nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


