Francia saláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg franciasaláta alap
- 4 db alma
- 4-5 db savanyú uborkal
- 3 db keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 nagy pohár tejföl
- 1 nagy tubus majonéz
- 1 tubus mustár , de lehet kevesebb
- só, fehérbors, kristálycukor
- 1 doboz kukorica(ezt nem mindig teszek bele)
Elkészítése:
A franciasaláta alapot megfőzöm és leszűröm , kihűtöm. Apróra összevágom az almát ,a tojást, az uborkát .A tejfölt , majonézt, mustárt, borsot, cukrot jól kikeverem. Mikor ez mind megvan akkor összekeverem az zöldségeket, majd ráöntöm a majonézes alapot és összekeverem óvatosan és hűlni hagyom. Azonnal lehet fogyasztani , de hűtve is nagyon finom. Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Nagyon egyszerű elkészíteni és köretnek nagyon finom , de önmagában is nagyon jó!Én nagyon sokszor elkészítem!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

