Francia saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg franciasaláta alap
- 4 db alma
- 4-5 db savanyú uborkal
- 3 db keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 nagy pohár tejföl
- 1 nagy tubus majonéz
- 1 tubus mustár , de lehet kevesebb
- só, fehérbors, kristálycukor
- 1 doboz kukorica(ezt nem mindig teszek bele)
Elkészítése:
A franciasaláta alapot megfőzöm és leszűröm , kihűtöm. Apróra összevágom az almát ,a tojást, az uborkát .A tejfölt , majonézt, mustárt, borsot, cukrot jól kikeverem. Mikor ez mind megvan akkor összekeverem az zöldségeket, majd ráöntöm a majonézes alapot és összekeverem óvatosan és hűlni hagyom. Azonnal lehet fogyasztani , de hűtve is nagyon finom. Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Nagyon egyszerű elkészíteni és köretnek nagyon finom , de önmagában is nagyon jó!Én nagyon sokszor elkészítem!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »