Francia saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg franciasaláta alap
- 4 db alma
- 4-5 db savanyú uborkal
- 3 db keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 nagy pohár tejföl
- 1 nagy tubus majonéz
- 1 tubus mustár , de lehet kevesebb
- só, fehérbors, kristálycukor
- 1 doboz kukorica(ezt nem mindig teszek bele)
Elkészítése:
A franciasaláta alapot megfőzöm és leszűröm , kihűtöm. Apróra összevágom az almát ,a tojást, az uborkát .A tejfölt , majonézt, mustárt, borsot, cukrot jól kikeverem. Mikor ez mind megvan akkor összekeverem az zöldségeket, majd ráöntöm a majonézes alapot és összekeverem óvatosan és hűlni hagyom. Azonnal lehet fogyasztani , de hűtve is nagyon finom. Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Nagyon egyszerű elkészíteni és köretnek nagyon finom , de önmagában is nagyon jó!Én nagyon sokszor elkészítem!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »