Fokhagymás kukoricasaláta kancsó formában recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
A salátához:
- 40 dkg csemegekukorica (konzerv)
- 20 dkg majonéz
- 2 dl tejföl
- 3 gerezd fokhagyma
- csipet só
A díszítéshez:
- 1 kisebb paradicsom
- 1 közepes lilahagyma
Elkészítése:
A kukoricát beleborítjuk egy tálba. Hozzáadjuk a tejfölt, a majonézt, belepréseljük a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk.
Egy tányérra halmozzuk és kancsó formát alakítunk ki belőle. Paradicsommal és lilahagyma cikkekkel díszítjük.
Tipp:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »



