Dupla-sajtos tzatziki recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg uborka
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 10 dkg juhsajt (juhtúró is jó)
- 5 dkg trappista sajt
- 1 nagy dolgoz tejföl
- só, bors
- ízlés szerint kapor
Elkészítése:
Az uborkát meghámozzuk, és a sajttal együtt lereszeljük. A juhsajtot kis kockákra vágjuk, vagy hozzátördeljük az uborkához. A tejfölben elkeverjük a zúzott fokhagymát, sózzuk borsozzuk, és hozzáadjuk a kaprot is.
A tejfölös keveréket hozzáadjuk az uborkához és a sajthoz, és jól összekeverjük. Egy fél órát állni hagyjuk és tálalhatjuk is.
Tipp:
A sóval vigyázni kell, mert a juhsajt/juhtúró is eléggé sós lehet
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »