Dupla-sajtos tzatziki recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg uborka
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 10 dkg juhsajt (juhtúró is jó)
- 5 dkg trappista sajt
- 1 nagy dolgoz tejföl
- só, bors
- ízlés szerint kapor
Elkészítése:
Az uborkát meghámozzuk, és a sajttal együtt lereszeljük. A juhsajtot kis kockákra vágjuk, vagy hozzátördeljük az uborkához. A tejfölben elkeverjük a zúzott fokhagymát, sózzuk borsozzuk, és hozzáadjuk a kaprot is.
A tejfölös keveréket hozzáadjuk az uborkához és a sajthoz, és jól összekeverjük. Egy fél órát állni hagyjuk és tálalhatjuk is.
Tipp:
A sóval vigyázni kell, mert a juhsajt/juhtúró is eléggé sós lehet
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »