Dani féle farmersaláta recept
Hozzávalók:
- 70 dkg párizsi
- 40 dkg füstölt sajt
- 1 üveg csemege uborka
- 1 nagy tejföl (vödrös)
- 1 jó minőségű flakonos majonéz
- mustár
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítése:
A sajtot, az uborkát és a párizsit lereszeljük nagy lyukú reszelőn. Az öntethez a tejfölt kikeverjük a majonézzel, mustárral, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és pirospaprikát adunk hozzá.
Az öntetet folyamatosan adagoljuk a salátához, majd azt még utólag is ízesíthetjük mustárral és fűszerekkel.
Próbáljátok ki, érdemes.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »

