Cézár saláta recept

Hozzávalók:
- Jégsaláta vagy római saláta
- 30 dkg csirkemell filé
- 1 paradicsom
- 1 lilahgyma
- 2 szelet kenyér
- 4 ek mustár
- 4 ek olívaolaj
- 4 ek méz
- 2 ek szójaszósz
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 pohár natúr joghurt
- 1 ek majonéz
Elkészítése:
A kockára vagy csíkokra vágott húst a következő pácba helyezzük:
Olívaolaj, 2 ek mustár, 3 ek méz, 2 ek szószajósz, só, bors, fokhagyma.
Legalább 1 órát hagyjuk pácolódni, majd kisütjük. A sütés után fennmaradó olajban megpirítjuk a kenyérkockákat.
Öntet:
A joghurtot kikeverjük a majonézzel, 2 ek mustár, 1 ek méz, só, bors.
Összeállítás:
A salátát egy tálba helyezzük, meglocsoljuk olívaolajjal, rátesszük a sült húst, a pirított kenyérkockát, meglocsoljuk az öntettel és fogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »