Céklasaláta recept
Hozzávalók:
- 80 dkg cékla
- (alma)ecet
- cukor, só, köménymag, 5 dkg torma
Elkészítése:
A céklát megtisztítjuk, és bő vízben puhára főzzük, majd hideg vízben lehűtjük és meghámozzuk. Salátalevet készítünk a vízből, cukorból, sóból és az ecetből.(Ízlés szerint.)És ebbe a lébe tesszük a céklaszeleteket. A köménymagot megfőzzük, a tormát lereszeljük. A köménymag levét és a tormát hozzákeverjük a céklához, óvatosan, hogy ne törjön össze. Lehűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

