Céklasaláta recept

Hozzávalók:
- 80 dkg cékla
- (alma)ecet
- cukor, só, köménymag, 5 dkg torma
Elkészítése:
A céklát megtisztítjuk, és bő vízben puhára főzzük, majd hideg vízben lehűtjük és meghámozzuk. Salátalevet készítünk a vízből, cukorból, sóból és az ecetből.(Ízlés szerint.)És ebbe a lébe tesszük a céklaszeleteket. A köménymagot megfőzzük, a tormát lereszeljük. A köménymag levét és a tormát hozzákeverjük a céklához, óvatosan, hogy ne törjön össze. Lehűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »