Ananászos epersaláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 0,5 kg eper
- 1 ananászkonzerv
- 2-3 evőkanál rum, vagy rum aroma
- 2 dl tejszín
- 1 kiskanál porcukor
Elkészítése:
Megmossuk, kicsumázzuk, majd négybe vágjuk az epreket.
Hozzákeverjük a leszűrt ananászhoz, egy fél deci levet meghagyunk, ebben elkeverjük a rumot és ráöntjük a salátára.
Hidegen, cukrozott tejszínhabbal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.