Almás,lilahagymás saláta recept

Hozzávalók:
- 2 kis doboz tejföl
- 1 kávéskanál ecet
- só,bors,mustár(ízlés szerint)
- petrezselyemzöld apróra vágva(legvégső esetben szárított)
- 3-4 alma( szép piros)
- 1 nagy fej lilahagyma
Elkészítése:
A nagy tálban összekeverjük a tejfölt a fűszerekkel, a lilahagymát négyrét,majd nagyon vékonyra vágjuk. Az almát megmosva négyfelé vágva magházától megtisztítva szintén vékonyra szeletelve (héjastól) hozzákeverjük. Érdemes minden almát minél gyorsabban belekeverni, nehogy meg barnuljon. Sültekhez gyors és isteni köret, de pirítóssal tartalmas vacsora is lehet vegetáriánusoknak is! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »