Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Babsaláta receptek

A bab kitűnő fehérjeforrás, tápanyagokban gazdag és minden évszakban rendelkezésünkre áll. Télen szárított, nyáron frissen fejtett formában készíthetünk belőle ízletes és laktató salátákat.A pikánstól a mediterránon át az enyhén fűszeres salátákig számos receptből válogathatunk. Van, aki a kisszeműre, és van, aki a nagy, óriásbabra esküszik. A bab típusa mindegy, a lényeg, hogy kövesd a receptekben foglalt lépéseket, azokat gondosan tartsd be. Babsalátát ajánljuk előételnek, a főétel kiegészítőjeként vagy akár önálló fogásnak is. A hozzáadott zöldségek, az olívaolaj és a balzsamecet „megbolondítja”, különlegessé teszi ezt a könnyed, mégis laktató és egészséges ételt.

ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide

Recept szűrés ételallergiásoknak
Bogrács Botmixer, turmix Főzőlap Hűtő Kenyérsütő Mikró Sütő
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint
Cukormentes Diétás Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Vegetáriánus
Szűrés aktiválása