Zöld palacsinta recept
Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 dl tej
- 1 csipet só
- 1 ek olaj
- szódavíz
- mandula aroma
Elkészítése:
Elkészítjük a palacsinta tésztát a hagyományos módon, teszünk a tésztába olajat, így nem ragad le és csak az első előtt kell a serpenyőt olajozni.
Amitől zölddé válik az a mandula aroma, amit szintén hozzá csepegtetünk ízlés szerint.
Pihentetés után kisütjük a zöld palacsintáinkat, töltjük, díszítjük.
Jó étvágyat hozzá!
Sztori: Ez nálunk nagyon régi recept és sztori:) valamivel újítani szerettünk volna, feldobni a hagyományos palacsintát, ez a párom ötlete volt, s mondhatom sikert aratott.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

