Zöld palacsinta recept

Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tej
- 1 csipet só
- 1 ek olaj
- szódavíz
- mandula aroma
Elkészítése:
Elkészítjük a palacsinta tésztát a hagyományos módon, teszünk a tésztába olajat, így nem ragad le és csak az első előtt kell a serpenyőt olajozni.
Amitől zölddé válik az a mandula aroma, amit szintén hozzá csepegtetünk ízlés szerint.
Pihentetés után kisütjük a zöld palacsintáinkat, töltjük, díszítjük.
Jó étvágyat hozzá!
Sztori: Ez nálunk nagyon régi recept és sztori:) valamivel újítani szerettünk volna, feldobni a hagyományos palacsintát, ez a párom ötlete volt, s mondhatom sikert aratott.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »