Zöld palacsinta recept

Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tej
- 1 csipet só
- 1 ek olaj
- szódavíz
- mandula aroma
Elkészítése:
Elkészítjük a palacsinta tésztát a hagyományos módon, teszünk a tésztába olajat, így nem ragad le és csak az első előtt kell a serpenyőt olajozni.
Amitől zölddé válik az a mandula aroma, amit szintén hozzá csepegtetünk ízlés szerint.
Pihentetés után kisütjük a zöld palacsintáinkat, töltjük, díszítjük.
Jó étvágyat hozzá!
Sztori: Ez nálunk nagyon régi recept és sztori:) valamivel újítani szerettünk volna, feldobni a hagyományos palacsintát, ez a párom ötlete volt, s mondhatom sikert aratott.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »