Túrós-lekváros rakott palacsinta recept

Hozzávalók:
- 12 db édes palacsinta
- 25 dkg tehéntúró
- 5 dl főzőtejszín
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2dkg mazsola
- 1tk citromhéj-reszelék
- 2ek porcukor
- 15dkg sárgabaracklekvár
- 2dkg vaj
Recept : Az áttört túrót a tejszínnel és a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgával simára keverjük, a porcukorral, mazsolával, és a citromhéjjal ízesítjük. A palacsintákat kivajazott tűzálló tálba lerakjuk, felváltva lekvárral, ill. a túrókrémmel megkenve. A legfelső palacsintát hintsük meg porcukorra. Sütőbe átforrósítjuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »