Tepsis palacsinta recept
Hozzávalók:
- 1/2 l tej
- 5 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Az alapanyagokból igen híg palacsinta tésztát keverünk,zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük. Pár percig 200 fokon,majd pirulásig 180 fokon sütjük! Bármilyen lekvárral, pudinggal vagy más főzött krémmel tálalható! Ez egy kisebb tepsinyi adag,de megduplázva az anyagokat nagyobb tepsibe 4 személyre is elegendő!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

