Tepsis palacsinta recept

Hozzávalók:
- 1/2 l tej
- 5 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Az alapanyagokból igen híg palacsinta tésztát keverünk,zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük. Pár percig 200 fokon,majd pirulásig 180 fokon sütjük! Bármilyen lekvárral, pudinggal vagy más főzött krémmel tálalható! Ez egy kisebb tepsinyi adag,de megduplázva az anyagokat nagyobb tepsibe 4 személyre is elegendő!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »