Tepsis palacsinta recept

Hozzávalók:
- 1/2 l tej
- 5 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Az alapanyagokból igen híg palacsinta tésztát keverünk,zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük. Pár percig 200 fokon,majd pirulásig 180 fokon sütjük! Bármilyen lekvárral, pudinggal vagy más főzött krémmel tálalható! Ez egy kisebb tepsinyi adag,de megduplázva az anyagokat nagyobb tepsibe 4 személyre is elegendő!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »