Spenótos, joghurtos palacsinta recept
Hozzávalók:
- 10 dkg spenót
- 3 dl natúr joghurt
- 2 db alma
- 20 dkg sült hús( bármilyen hús jó)
- 8-10 kisütött palacsinta
- só, bors
Elkészítése:
A húst vágjuk apró darabokra, majd keverjük össze a joghurttal, sózzuk és borsozzuk, majd adjuk hozzá a spenótot és a kimagozott, apró darabokra vágott almát is és keverjük össze az egészet. A masszával töltsük meg a palacsintákat.(Ízlés szerint adhatunk a masszához pár csepp citromlevet is.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

