Rántott, töltött palacsinta recept
Hozzávalók:
- 15 darab sós palacsinta
- 30 dkg darált hús
- kis fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- só, bors, majoránna
- 1 ek liszt
- 1 dl főzőtejszín
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a kisütéshez
Elkészítése:
A hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és ízlés szerint ízesítjük. Megpirítjuk kicsit, majd a lisztet elkeverjük a tejszínben és felengedjük vele a húsos keveréket. Besűrítjük. A palacsintákat megtöltjük a hússal. Úgy hajtogatjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle és bepanírozzuk a szokásos módon. Forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

