Rántott, töltött palacsinta recept
Hozzávalók:
- 15 darab sós palacsinta
- 30 dkg darált hús
- kis fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- só, bors, majoránna
- 1 ek liszt
- 1 dl főzőtejszín
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a kisütéshez
Elkészítése:
A hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és ízlés szerint ízesítjük. Megpirítjuk kicsit, majd a lisztet elkeverjük a tejszínben és felengedjük vele a húsos keveréket. Besűrítjük. A palacsintákat megtöltjük a hússal. Úgy hajtogatjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle és bepanírozzuk a szokásos módon. Forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

