Rakott húsos palcsinta recept
Hozzávalók:
- 12db sós palacsinta
- 25 dkg. darált sertéshús
- 1 fej hagyma
- 1 pohár tejföl
- 1 db. zöldpaprika
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése: Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, paprikát, majd hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk és készre sütjük. Fél pohár tejfölt elkeverünk az elkészült húsba, a kikent tűzálló tálba rétegezzük a palacsintákat a töltelékkel, a felsőt meglocsoljuk tejföllel. Sütőbe átforrósítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

