Rakott húsos palcsinta recept

Hozzávalók:
- 12db sós palacsinta
- 25 dkg. darált sertéshús
- 1 fej hagyma
- 1 pohár tejföl
- 1 db. zöldpaprika
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése: Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, paprikát, majd hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk és készre sütjük. Fél pohár tejfölt elkeverünk az elkészült húsba, a kikent tűzálló tálba rétegezzük a palacsintákat a töltelékkel, a felsőt meglocsoljuk tejföllel. Sütőbe átforrósítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »