Palacsintalepény recept

Hozzávalók:
- 7 púpozott evőkanál liszt
- 2,5 dl tej
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 ek vaj
- 1 citrom reszelt héja
- 1 kk szódabikarbóna
- csipet só
Elkészítése:
Az összes hozzávalót egyszerűen összeturmixolom, és beleöntöm egy kevés olajjal megkent tepsibe. 170-fokon 15-20-perc alatt készre sül, ha már langyos, könnyű szeletelni. Lekvárral, csokiszósszal isteni!
Ez az adag kis tepsire vonatkozik, ha nagyobb a tepsi arányosan növeljük a hozzávalókat
Tipp:
Ez a tészta palacsinta ízű, úgyhogy igényli a lekvárt, vagy a csokiszószt mindenképpen :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »