Palacsintalepény recept

Hozzávalók:
- 7 púpozott evőkanál liszt
- 2,5 dl tej
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 ek vaj
- 1 citrom reszelt héja
- 1 kk szódabikarbóna
- csipet só
Elkészítése:
Az összes hozzávalót egyszerűen összeturmixolom, és beleöntöm egy kevés olajjal megkent tepsibe. 170-fokon 15-20-perc alatt készre sül, ha már langyos, könnyű szeletelni. Lekvárral, csokiszósszal isteni!
Ez az adag kis tepsire vonatkozik, ha nagyobb a tepsi arányosan növeljük a hozzávalókat
Tipp:
Ez a tészta palacsinta ízű, úgyhogy igényli a lekvárt, vagy a csokiszószt mindenképpen :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »