Palacsintalepény recept

Hozzávalók:
- 7 púpozott evőkanál liszt
- 2,5 dl tej
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 ek vaj
- 1 citrom reszelt héja
- 1 kk szódabikarbóna
- csipet só
Elkészítése:
Az összes hozzávalót egyszerűen összeturmixolom, és beleöntöm egy kevés olajjal megkent tepsibe. 170-fokon 15-20-perc alatt készre sül, ha már langyos, könnyű szeletelni. Lekvárral, csokiszósszal isteni!
Ez az adag kis tepsire vonatkozik, ha nagyobb a tepsi arányosan növeljük a hozzávalókat
Tipp:
Ez a tészta palacsinta ízű, úgyhogy igényli a lekvárt, vagy a csokiszószt mindenképpen :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »