Mákos rakott palacsinta recept

Hozzávalók:
- 10-12 db. édes palacsinta
- 15 dkg, mák
- 10 dkg. sárgabarackdzsem
- 10 dkg. méz
- 1 dl habtejszín
- 2 ek. porcukor
Elkészítése: A kisütött palacsintákat tűzálló kivajazott tára rétegezve lerakjuk, a következő sorrendben: az elsőt lekvárral kenjük, a másodikra mézet csurgatunk, és meghintjük őrölt mákkal, s ezt ismételjük, míg van palacsintánk. A legfelsőt mézzel, tejszínhabbal kenjük meg, és hintsük meg vastagon a porcukorral elkevert mákkal. Sütőben átforrósítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »