Mákos rakott palacsinta recept

Hozzávalók:
- 10-12 db. édes palacsinta
- 15 dkg, mák
- 10 dkg. sárgabarackdzsem
- 10 dkg. méz
- 1 dl habtejszín
- 2 ek. porcukor
Elkészítése: A kisütött palacsintákat tűzálló kivajazott tára rétegezve lerakjuk, a következő sorrendben: az elsőt lekvárral kenjük, a másodikra mézet csurgatunk, és meghintjük őrölt mákkal, s ezt ismételjük, míg van palacsintánk. A legfelsőt mézzel, tejszínhabbal kenjük meg, és hintsük meg vastagon a porcukorral elkevert mákkal. Sütőben átforrósítjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »