Kakaós csíkos palacsinta recept
Hozzávalók:
- 30dkg liszt
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - fél liter szódavíz
- fél liter tej
- csipet só
- 1 kanál holland kakaópor
- fél deci langyos olaj
Elkészítése:
A kakaópor kivételével a hozzávalókat simára kikeverem, a langyos olajjal együtt. A tésztából 3-4kanállal kiveszek és hozzákeverem a kakaóport
A palacsintasütő aljába a csokis masszából csigákat teszek egy papírzsák segítségével. Mikor kicsit már megsült a csiga ráteszem a másik masszát is, és együtt sütöm. A kisült palacsintákat tetszés szerint lehet tölteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

