Húsos palacsinta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0.5 kg liszt
- 1l tej
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipetnyi só
- olaj
- kk cukor
- 0.5 kg sertés darálthús
- 1 fej vörös hagyma
- só
- bors
- delikát
- pici pirospaprika
- zsemlemorzsa, liszt, tojás a panírozáshoz
Elkészítése:
Elkészítem a palacsinta tésztát:
A lisztet, a tejet, a sót, a cukrot, az olajat és a két tojást simára keverem, majd palacsintákat sütök belőle. Nem baj, ha egy kicsit vastagabb. Közben a darált húsból pörköltet készítek. Amikor kész a pörkölt leöntöm a levét, hogy a hús száraz legyen. Mikor ez is megvan, akkor egyenként megtöltjük a palacsintákat kb 1 e.k hússal és felgöngyöljük, mint a töltött káposztát. A két végét becsináljuk, hogy nehogy szétessen. A lisztbe a tojásba a zsemlemorzsába megforgatjuk és forró olajban kisütjük aranybarnára. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »