Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás palacsinta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 db sós palacsinta
    • 30 dkg gomba
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 fej reszelt vöröshagyma
    • 1 dl tejföl
    • 1 kávéskanál liszt
    • 5 dkg reszelt sajt
    • kiskanálnyi pirospaprika
    • paradicsompüré és tubusos paprika

    Elkészítés:
    A hagymát a zsiradékban megpirítjuk, a paprikával meghintjük, és a vastagabb szeletekre vágott gombát beledobjuk. Megsózzuk, és addig pároljuk, amíg a saját levét el nem főtte. Ekkor a tejfölben elkevert liszttel besűrítjük, olyan sűrűre, hogy kenhető legyen, de ne folyjon. A kisütött sós palacsintákat a gombával megkenjük, és egymásra fektetjük, akár a tortát. Legfelülre palacsinta kerüljön, ezt a sajttal meghintjük, és annyi időre tesszük a sütőbe, hogy a sajt a tetejére ráolvadjon.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá