Gesztenyés palacsinta recept
Hozzávalók:
Palacsintához:
- 2 tojás
- 2 kávéskanál só
- 5 dl szódavíz
- 3 dl tej
- 40 dkg liszt
Töltelékhez:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 3 dl habtejszín
- 1 ek rum
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit kikeverjük és kisütjük a palacsintákat.
A gesztenyemasszát áttörjük. A tejszínt felverjük és óvatosan a gesztenyéhez keverjük a rummal együtt.
A palacsintákat a krémmel megtöltjük, háromszögletűre hajtjuk és porcukorral meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

