Gesztenyés palacsinta recept

Hozzávalók:
Palacsintához:
- 2 tojás
- 2 kávéskanál só
- 5 dl szódavíz
- 3 dl tej
- 40 dkg liszt
Töltelékhez:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 3 dl habtejszín
- 1 ek rum
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit kikeverjük és kisütjük a palacsintákat.
A gesztenyemasszát áttörjük. A tejszínt felverjük és óvatosan a gesztenyéhez keverjük a rummal együtt.
A palacsintákat a krémmel megtöltjük, háromszögletűre hajtjuk és porcukorral meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »