Gesztenyés palacsinta recept

Hozzávalók:
Palacsintához:
- 2 tojás
- 2 kávéskanál só
- 5 dl szódavíz
- 3 dl tej
- 40 dkg liszt
Töltelékhez:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 3 dl habtejszín
- 1 ek rum
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit kikeverjük és kisütjük a palacsintákat.
A gesztenyemasszát áttörjük. A tejszínt felverjük és óvatosan a gesztenyéhez keverjük a rummal együtt.
A palacsintákat a krémmel megtöltjük, háromszögletűre hajtjuk és porcukorral meghintjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »