Csokicsíkos palacsinták recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- kb. 20 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 200 ml szódavíz
- 250 ml tej
- csipet só
- 1 evőkanál holland kakaópor
- 1 kiskanál rumaroma a kakóshoz
- fél dl olaj
- vaníliás puding
Elkészítése:
A palacsinta tésztát a szokásos módon kikeverjük, majd 4-5 kanállal kiveszünk a masszából, hozzáadjuk a kakaóport és az aromát, majd jól elkeverjük.
A palacsintasütőbe egy evőkanálnyit csiga vonalban elcsorgatunk. Pár másodpercig hagyjuk sülni, majd a natúr tésztából is adunk hozzá a szokásos mennyiséget.
A másik oldalát is átsütjük és vaníliás pudinggal megtöltve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


