Chilis palacsinta recept

Hozzávalók:
- 4 db sima, sós palacsinta
- 1 póréhagyma
- 2-3 hámozott paradicsom
- 2-3 paprika
- 1 nagyobb körte
- 1 ek chiliszósz
- só, bors
Elkészítése:
A palacsintákat kisütjük. A póréhagymából, paradicsomból és paprikából lecsószerűt készítünk és hozzáadjuk a chiliszószt. Sózzuk, borsozzuk, majd a végén a kockára vágott körtével még főzzük egy kicsit.Megtöltjük a palacsintákat ezzel a töltelékkel és még forrón tálaljuk.
Megjegyzés: A paradicsom héját könnyedén lehúzhatjuk, ha tetejét X-alakban bemetszük és pár másodpercre forró vízbe mártjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »