Budagyöngye palacsinta recept

Hozzávalók:
- 8 db. édes palacsinta
- 15 dkg. darált dió
- 6 dkg. porcukor
- 1dl tej
- 4 db hámozott felezett őszibarack
- csokoládé öntet
Elkészítése: A dióból,tejből,és a porcukorból diókrémet főzünk. A kisütött palacsintákat megtöltjük vele, majd mindegyik közepébe egy-egy fél barackot rakunk. A palacsinta széleit ráhajtogatjuk, hogy kis batyukat kapjunk. Kivajazott tűzálló tálba téve sütőbe átforrósítjuk, porcukorral meghintve, csokoládé-öntettel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »