Budagyöngye palacsinta recept
Hozzávalók:
- 8 db. édes palacsinta
- 15 dkg. darált dió
- 6 dkg. porcukor
- 1dl tej
- 4 db hámozott felezett őszibarack
- csokoládé öntet
Elkészítése: A dióból,tejből,és a porcukorból diókrémet főzünk. A kisütött palacsintákat megtöltjük vele, majd mindegyik közepébe egy-egy fél barackot rakunk. A palacsinta széleit ráhajtogatjuk, hogy kis batyukat kapjunk. Kivajazott tűzálló tálba téve sütőbe átforrósítjuk, porcukorral meghintve, csokoládé-öntettel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »

