Barackos, kakaós palacsinta recept

Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 50 dkg liszt
- szénsavas ásványvíz
- 1 üveg barack befőtt
- kakaópor (kb. 3-4 ek)
Elkészítése:
A tojásokat 15 dkg cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk, és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. A palacsintatészta sűrűségét egyénileg határozzuk meg.
Bevonatos serpenyőben elkezdjük egyenként kisütni a palacsintákat. Az első kisült palacsintát tányérra helyezzük, és a tetejére felszeletelt barackot helyezünk. Erre jön a következő palacsinta, majd megszórjuk cukros kakaóporral, melyhez 15 dkg cukrot ízlés szerinti kakaóporral elkeverünk. Újra palacsinta, újra barack, és így folytatjuk tovább.
Az utolsó palacsinta tetejére nem teszünk semmilyen tölteléket.
A barackos, kakaós palacsinta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 34 g
Zsír: 1 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »