Zalai almás falatkák recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 3 db alma
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 cs vanilíáscukor
- 1 mk őrölt fahéj
- 15 dkg kukoricaliszt
- 10 dkg liszt
- 1 kk sütőpor
- 2 ek kristálycukor
Elkészítése:
Az almát meghámozzuk és lereszeljük. Összekeverjük a kukoricalisztet, a finom lisztet, a sütőport, a fahéjat, a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, majd hozzáadjuk a reszelt almát és a tojást.
Jól kikeverjük, evőkanállal forró olajba szaggatjuk és sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

