Újévi malac recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg túró
- 10 dkg füstölt sajt
- csipet só
- 1 kk őrölt paprika
- fél csomag sütőpor
- pici fokhagyma
Elkészítése:
A fenti hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd pohárral nagy köröket, feles pohárral kis köröket szaggatunk. A kis körökből lesz az orra és félbevágva a füle.
Szívószállal, vagy fogpiszkálóval lyukat csinálunk az orrának és két szem fekete borsot teszünk a szemének. 180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »