Újévi malac recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg túró
- 10 dkg füstölt sajt
- csipet só
- 1 kk őrölt paprika
- fél csomag sütőpor
- pici fokhagyma
Elkészítése:
A fenti hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd pohárral nagy köröket, feles pohárral kis köröket szaggatunk. A kis körökből lesz az orra és félbevágva a füle.
Szívószállal, vagy fogpiszkálóval lyukat csinálunk az orrának és két szem fekete borsot teszünk a szemének. 180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »