Újévi malac recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg túró
- 10 dkg füstölt sajt
- csipet só
- 1 kk őrölt paprika
- fél csomag sütőpor
- pici fokhagyma
Elkészítése:
A fenti hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd pohárral nagy köröket, feles pohárral kis köröket szaggatunk. A kis körökből lesz az orra és félbevágva a füle.
Szívószállal, vagy fogpiszkálóval lyukat csinálunk az orrának és két szem fekete borsot teszünk a szemének. 180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

