Túró gombóc recept
 
                            Hozzávalók:
- 1 kg túró
- 5 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg búzadara
- só
- 20 dkg zsemlemorzsa
- olaj
 
Elkészítése:
A túrót, tojássárgájával, búzadarával, sóval, nagyon jól összedolgozzuk utána a felvert fehérjét óvatosan belekeverjük.15 percig hűtőben pihentetjük. Lobogó vízben kifőzzük, mindig hideg vízbe szedjük ki, utána a morzsában megforgatjuk. Ízlés szerint édesen vagy sósan tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom » 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

