Túró fánk recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 12 evőkanál liszt
- 4 evőkanál kristálycukor
- 6 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítése:
Összedolgozzuk az egészet. Olajba mártogatott evőkanállal, forró olajba szaggatjuk és arany pirosra sütjük.
Kéztörlőpapírra kiszedjük,majd még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.
Tipp:
A szódabikarbóna helyett lehet fél csomag sütőport használni.A vaníliás porcukor helyett pedig kakaós porcukor is lehet aki azzal szeretné jobban.
Mivel ez a recept a nagymamámé, ezért mi gyerekkorunkba sárgabaracklekvárral ettük, úgy is finom. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »