Túró fánk recept

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 12 evőkanál liszt
- 4 evőkanál kristálycukor
- 6 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítése:
Összedolgozzuk az egészet. Olajba mártogatott evőkanállal, forró olajba szaggatjuk és arany pirosra sütjük.
Kéztörlőpapírra kiszedjük,majd még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.
Tipp:
A szódabikarbóna helyett lehet fél csomag sütőport használni.A vaníliás porcukor helyett pedig kakaós porcukor is lehet aki azzal szeretné jobban.
Mivel ez a recept a nagymamámé, ezért mi gyerekkorunkba sárgabaracklekvárral ettük, úgy is finom. :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »