Szalagos fánk recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 3 dkg élesztő
- 3 dl tej
- 5 dkg /olvasztott/ margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 3 kanál rum
- csipet só
- 2 ek porcukor
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk és a liszthez adjuk a többi hozzávalóval együtt.
Alaposan kidolgozzuk majd duplájára kelesztjük.
2 cm-esre nyújtjuk, kiszaggatjuk és újra kelesztjük.
Bő olajban kisütjük!/először a teteje kerül alulra az olajban/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »