Szalagos fánk recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 3 dkg élesztő
- 3 dl tej
- 5 dkg /olvasztott/ margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 3 kanál rum
- csipet só
- 2 ek porcukor
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk és a liszthez adjuk a többi hozzávalóval együtt.
Alaposan kidolgozzuk majd duplájára kelesztjük.
2 cm-esre nyújtjuk, kiszaggatjuk és újra kelesztjük.
Bő olajban kisütjük!/először a teteje kerül alulra az olajban/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »