Spárgacsillag recept
Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- fél kg spárga
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg vaj
- 3 evőkanál olaj
- só
- kiskanálnyi cukor
Elkészítés:
A megtisztított, egészben hagyott spárgát sós-cukros vízben megfőzzük, és leszűrjük. Közben a húst kicsontozzuk, kiverjük, megsózzuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. Előre melegített, kerek tálra csillag alakban fektetjük a húst, közüket spárgakötegekkel választjuk el úgy, hogy a spárgafejek a tál széle felé nézzenek. A csillag közepére a visszamaradt olajban megsütött tükörtojást fektetünk, és az egészet a megforrósított vajjal megöntözzük. Rizzsel vagy burgonyapürével körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

