Spárgacsillag recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- fél kg spárga
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 3 evőkanál olaj
- só
- kiskanálnyi cukor
Elkészítés:
A megtisztított, egészben hagyott spárgát sós-cukros vízben megfőzzük, és leszűrjük. Közben a húst kicsontozzuk, kiverjük, megsózzuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. Előre melegített, kerek tálra csillag alakban fektetjük a húst, közüket spárgakötegekkel választjuk el úgy, hogy a spárgafejek a tál széle felé nézzenek. A csillag közepére a visszamaradt olajban megsütött tükörtojást fektetünk, és az egészet a megforrósított vajjal megöntözzük. Rizzsel vagy burgonyapürével körítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.