Spárgacsillag recept

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- fél kg spárga
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 3 evőkanál olaj
- só
- kiskanálnyi cukor
Elkészítés:
A megtisztított, egészben hagyott spárgát sós-cukros vízben megfőzzük, és leszűrjük. Közben a húst kicsontozzuk, kiverjük, megsózzuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. Előre melegített, kerek tálra csillag alakban fektetjük a húst, közüket spárgakötegekkel választjuk el úgy, hogy a spárgafejek a tál széle felé nézzenek. A csillag közepére a visszamaradt olajban megsütött tükörtojást fektetünk, és az egészet a megforrósított vajjal megöntözzük. Rizzsel vagy burgonyapürével körítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »