Spárga sörtésztában recept

Hozzávalók:
- 60 dkg spárga
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg liszt
- sör
- só
- 3 kockacukor
- a sütéshez olaj
Elkészítés:
A megtisztított, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát sós-cukros vízben megfőzzük, és lecsurgatjuk. A lisztet, a tojást és annyi sört keverünk össze, hogy sűrű palacsintatészta legyen. Ebbe a sörtésztába mártogatjuk a spárgát, lehet több spárgát összefogva, együtt megmártani. Bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »