Sajtos tallér recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- Liszt: 1kg.
- Trappista sajt: 30dkg.
- Margarin: 50dkg.
- Szalakáli: 1 cs.
- Tojás: 1 db.
- Natúr joghurt: 2 dl.
- Tej
- Só
Elkészítése:
A sajtot lereszeljük, majd hozzáadjuk a tejen kívül az összes hozzávalót. Annyi tejet adjunk hozzá, hogy kelt tészta keménységű legyen!
A tésztából kis golyókat formázunk (diónál kisebbeket). Tallérsütőben megsütjük. 1kg lisztből sok tallér lesz. Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

