Rózsafánk recept

Hozzávalók:
- 25 dkg finomliszt
- 15 dkg porcukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 ek tejföl
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk,fél órát pihentetjük a tésztát. Vékonyra (2 mm-re) kisodorjuk. Pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. 5 db-ot egymásra helyezünk,középen az ujjunkkal benyomjuk,a tészta széleit 4-5 helyen bevágjuk. Lassan közepesen meleg olajban mindkét oldalán megsütjük. Papírtörlőre szedjük.
Tálaláskor porcukorral megszórjuk,baracklekvárral díszítjük és fogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »