Hamis rétes recept

Hozzávalók:
- 20 dkg bármilyen gyümölcs vagy lekvár
- 25 dkg túró
- 20 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- 1 cs vaníliás cukor
- csipet só
Elkészítése:
A vaj felével vastagon kikenjük a tepsit.A lisztet átszitáljuk a porcukorral,belekeverjük a sütőport és a sót.A lisztes egyveleg felét a tepsibe szórjuk.A túrót rámorzsoljuk a lisztes rétegre.Erre jön a gyümölcs vagy a lekvár. Ezek tetejére tesszük a lisztes egyveleg másik felét. A tojásokat felverjük és összekeverjük a tejjel,vaníliás cukorral és a maradék olvasztott vajjal.Ezt ráöntjük a sütemény tetejére.Majd fél órát állni hagyjuk.Addig a sütőt előmelegítjük és 200 fokon kb 35 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

5 tipp a fiatalos bőrért (x)
A tükörbe nézve mindannyian szeretnénk azt látni, hogy a bőrünk még mindig
Tovább olvasom »
Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »