Almás-túrós hamisrétes recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 8 db réteslap
- 8 db alma
- 50 dkg túró
- 1 kis pohár tejföl
- 2 kávéskanál fahéj
- 2+1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dkg olvasztott vaj
- folyékony édesítőszer
Elkészítése:
Az almát hámozzuk meg és vágjuk ki a magházukat. Reszeljük le és ízesítsük fahéjjal. A túróhoz keverjünk 2 db tojást és a tejfölt. Tegyük hozzá az almát, keverjük el, majd édesítsük ízlés szerint. Egy tepsit kenjünk ki egy kevés vajjal, majd fektessünk bele két réteslapot. Kenjünk rá a túrós-almás keverékből, majd folyamatosan rétegezzünk két réteslapot illetve tölteléket. A tetejére réteslap kerüljön. Keverjünk ki 1 tojást, és kenjük meg vele a tetejét. Előmelegített sütőben 200 fokon süssük készre.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.