Pizzás csiga recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 3 dl tej + 3 dl víz
- 2 dl olaj
- 1 kk. só
- 1 kocka élesztő
- 1 db melegszendvics krém
- reszelt sajt a tetejére
Elkészítése:
A tejet felmelegítem,belemorzsolom az élesztőt. Összegyúrom a lisztes keverékkel,kelesztem.(Szép magasra nő,hólyagosra kél).
Lisztezett deszkán kinyújtom,megkenem melegszendvics krémmel,majd feltekerem mint a beiglit, majd kb. 5 cm-es szeletekre vágom és sütőpapíros tepsibe rakom.Kicsit szétnyomkodom,hogy csiga kinézte legyen. Ezután megszórom reszelt sajttal.(A sajt elhagyható, pénztárca függő,egyébként nem vesz fel sok sajtot)
Szép pirosra sütjük 200 fokon.(én fentebb sütöm, nem alul).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »