Pizzás csiga recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 3 dl tej + 3 dl víz
- 2 dl olaj
- 1 kk. só
- 1 kocka élesztő
- 1 db melegszendvics krém
- reszelt sajt a tetejére
Elkészítése:
A tejet felmelegítem,belemorzsolom az élesztőt. Összegyúrom a lisztes keverékkel,kelesztem.(Szép magasra nő,hólyagosra kél).
Lisztezett deszkán kinyújtom,megkenem melegszendvics krémmel,majd feltekerem mint a beiglit, majd kb. 5 cm-es szeletekre vágom és sütőpapíros tepsibe rakom.Kicsit szétnyomkodom,hogy csiga kinézte legyen. Ezután megszórom reszelt sajttal.(A sajt elhagyható, pénztárca függő,egyébként nem vesz fel sok sajtot)
Szép pirosra sütjük 200 fokon.(én fentebb sütöm, nem alul).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »