Sárgarépalepény recept

Hozzávalók:
- 2 evőkanál vaj
- 1 kávéskanál olaj
- 3 közepes krumpli hámozva és reszelve
- 3 közepes répa reszelve
- 1/2 fej hagyma finomra reszelve
- 1/2 kávéskanál só
Elkészítése:
Olvasszuk fel a vajat és az olajat együtt,Tegyük hozzá a répát, a krumplit, és a hagymát, majd sózzuk meg. Süssük át a keveréket az egyik oldalát barnulásig majd fordítsuk át és süssük meg a másik felét is. Tálaláskor darabokra törjük vagy tortaszerűen vágjuk! Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »