Sárgarépalepény recept
Hozzávalók:
- 2 evőkanál vaj
- 1 kávéskanál olaj
- 3 közepes krumpli hámozva és reszelve
- 3 közepes répa reszelve
- 1/2 fej hagyma finomra reszelve
- 1/2 kávéskanál só
Elkészítése:
Olvasszuk fel a vajat és az olajat együtt,Tegyük hozzá a répát, a krumplit, és a hagymát, majd sózzuk meg. Süssük át a keveréket az egyik oldalát barnulásig majd fordítsuk át és süssük meg a másik felét is. Tálaláskor darabokra törjük vagy tortaszerűen vágjuk! Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

