Rebarbarás pite recept

Hozzávalók:
- 60 dkg. rebarbara
- 50 dkg. liszt
- 15 dkg. cukor
- 15 dkg. vaj
- 2 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szódapor
- tej szükség szerint
- 25 dkg. túró
- zsemlemorzsa
Elkészítése: A rebarbarát forró vízzel leöntjük és 10 percig állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük. A hozzávalókból összedolgozzuk a tésztát,kinyújtjuk, és vajazott lisztezett tepsibe tesszük. Szétterítjük rajta a túrót, beszórjuk feldarabolt rebarbarával, megszórjuk morzsával, és 180 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor porcukorral hintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »