Rebarbarás pite recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg. rebarbara
- 50 dkg. liszt
- 15 dkg. cukor
- 15 dkg. vaj
- 2 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szódapor
- tej szükség szerint
- 25 dkg. túró
- zsemlemorzsa
Elkészítése: A rebarbarát forró vízzel leöntjük és 10 percig állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük. A hozzávalókból összedolgozzuk a tésztát,kinyújtjuk, és vajazott lisztezett tepsibe tesszük. Szétterítjük rajta a túrót, beszórjuk feldarabolt rebarbarával, megszórjuk morzsával, és 180 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor porcukorral hintjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.