Pofonegyszerű bögrés pite recept

Hozzávalók:
- 3 bögre liszt
- 1 bögre cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 150 g tejföl
- 1 vaníliás cukor
- 1 sütőpor
- 25 dkg margarin
- Töltelék: alma, túró, meggy, főtt mák/tetszés szerint/
Elkészítése:
A lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk az összes többi anyagot, amitől a tésztánk szépen nyújtható állagú lesz.
Kettéosztjuk a tésztánkat, majd a tepsink méretére nyújtjuk. Egyik megy alulra, megszórjuk egy kicsi darával, majd jöhet a töltelék és végül a másik lap.
Megszurkáljuk villával és 180 fokon addig sütjük, még nem kezd pirulni.
Porcukrozzuk és mind megesszük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »