Pofonegyszerű bögrés pite recept

Hozzávalók:
- 3 bögre liszt
- 1 bögre cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 150 g tejföl
- 1 vaníliás cukor
- 1 sütőpor
- 25 dkg margarin
- Töltelék: alma, túró, meggy, főtt mák/tetszés szerint/
Elkészítése:
A lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk az összes többi anyagot, amitől a tésztánk szépen nyújtható állagú lesz.
Kettéosztjuk a tésztánkat, majd a tepsink méretére nyújtjuk. Egyik megy alulra, megszórjuk egy kicsi darával, majd jöhet a töltelék és végül a másik lap.
Megszurkáljuk villával és 180 fokon addig sütjük, még nem kezd pirulni.
Porcukrozzuk és mind megesszük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »